Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Kostis Lighting Ιδέες φωτισμού - Φωστιστικά.

Kostis Lighting
Φως σημαίνει κάτι άυλο που αποδίδει οτιδήποτε απτό και αντιληπτό, δίνει ζωή στα αντικείμενα, επιδρά στην αρχιτεκτονική ως μια επιπρόσθετη διάσταση πέρα από αυτή του χώρου. Σκοπός της εταιρείας Kostis Lighting, είναι να δημιουργεί φωτιστικά τα οποία ανταποκρίνονται στο επίπεδο ποιότητας φωτισμού που απαιτούν οι σχεδιαστές οι οποίοι γνωρίζουν ότι το φως και η αρχιτεκτονική είναι δύο κόσμοι που μπορούν να ενωθούν μέσω του βιομηχανικού σχεδίου. Η εταιρεία φωτιστικα Κωστής ιδρύθηκε το 1968 και παράγει φωτιστικά σώματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και δίνει ολοκληρωμένες λύσεις για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Στο εργαστήριο φωτιστικών κατασκευάζονται φωτστικα συστημάτα υψηλής ποιότητας, μοντέρνου και καινοτόμου σχεδιασμού, με κύριο γνώμονα την ασφάλεια των προϊόντων της. Εντάσσει στην γκάμα της φωτιστικα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, τα οποία μπορούν να δώσουν ξεχωριστή αισθητική στο κατάστημα, το ξενοδοχείο, το σπίτι, ή το γραφείο σας. Διαθέτει χωνευτά φωτιστικα, spot, απλίκες, κρεμαστά, στύλους δαπέδου, συστήματα με σύρματα, κολονάκια και γενικότερα όμορφες λύσεις για κάθε στυλ.

Φωτιστικα Κωστής
Η εταιρεία φωτιστικα Κωστής εδρεύει στο χώρο του φωτισμού εδώ και 45 χρόνια με δραστηριότητα την παραγωγή φωτιστικών υψηλής αισθητικής. Πρόκειται για μία εταιρεία με δυναμικό χαρακτήρα στο χώρο του φωτισμού. Η εταιρεία Kostis Lighting διαθέτει ικανό, εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, που υλοποιεί και υποστηρίζει όλες τις ανάγκες του πελάτη δημιουργικά, κατασκευάζοντας στο εργασήριο τα φωτιστικά που επιθυμούν οι πελάτες. Η εταιρεία φωτιστικα Κωστής έχει αναλάβει και φέρει σε πέρας σημαντικά έργα φωτισμού τα οποία κάλυψε σε όλα τα στάδια, από την μελέτη του χώρου, μέχρι την προμήθεια του υλικού και την επίβλεψη του έργου. Φωτιστικα με υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, παρέχοντας πλήρη τεχνική κάλυψη και στοχεύουμε στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Φωτιστικα για εξωτερική αλλά και εσωτερική χρήση που διακοσμούν και διαμορφώνουν τον χώρο όπως ακριβώς επιθυμείτε. Στα καταστήματά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από φωτιστικα για το σπίτι, το γραφείο και κάθε επαγγελματικό χώρο, κάνοντας πιο όμορφους τους χώρους σας.

Ιδέες φωτισμού
Όμορφες ιδέες και ολοκληρωμένες προτάσεις φωτισμού, θα βρείτε στην εταιρεία φωτιστικα Κωστής, μοντέρνας γραμμής φωτιστικά αλλά και παραδοσιακής για κάθε γούστο και στυλ. Η φιλοσοφία της επιχείρησης είναι να προτείνει λύσεις μοναδικής αισθητικής για τους χώρους που αναλαμβάνει να φωτίσει, έχοντας ως στόχο την κάλυψη των αναγκών του πελάτη στο καλύτερο δυνατό κόστος, προσφέροντας μία πολύ μεγάλη γκάμα από φωτιστικα, που θα καλύψουν και τις πιο απαιτητικές καταστάσεις. Φωτιστικα για το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα, το μπάνιο, το παιδικό δωμάτειο αλλά και την κουζίνα, φωτιστικά δαπέδου, κραμεστά, οροφής, επιτραπέζια, χωνευτα, απλίκες, στύλους δαπέδου, spot, ράγες, φωτιστικα led, σε διάφοα σχέδια και χρώματα, το κάθε ένα έχοντας το δικό του μοναδικό στυλ. Φωτιστικα για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Διαθέτουμε επίσης μοντέρνους πολυελαίους, από κλασικά σχέδια μέχρι πολυελαίους πολυτελείας που θα κάνουν τον χώρο σας να ξεχωρίσει. 

Φωστιστικά εξωτερικού χώρου
Άριστη ποιότητα κατασκευής και ανταγωνιστικές τιμές στα φωτιστικά εξωτερικού χώρου. Η εταιρεία φωτιστικα Κωστής έχει ως αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία φωτιστικών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Η εταιρεία φωτιστικα Κωστής διαθέτει μια πλήρη και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, η οποία περιλαμβάνει χελώνες, απλίκες τοίχου, πλαφονιέρες οροφής, κολονάτα κήπου και κολόνες. Τα υλικά που χρησιμοποιεί στα διάφορα είδη που παράγει, είναι χυτοπρεσσαριστός ορείχαλκος (μπρούτζινα), χυτό αλουμίνιο και πλαστικό. Η εταιρεία ως βιοτεχνία είναι σε θέση να παρέχει τις χαμηλότερες τιμές καθώς και τη δυνατότητα κατασκευής φωτιστικών προσαρμοσμένων στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Τέλος η εταιρεία Kostis Lighting συνδυάζει την τεχνολογία των led και το πρωτοποριακό design, παρουσιάζοντας φωτιστικα σώματα που προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας, αισθητική και υψηλές τεχνικές προδιαγραφές.

Διακόσμηση φωτισμού
Στην εταιρεία φωτιστικα Κωστής θα βρείτε φωτιστικά με ιδιαίτερη γραμμή και άψογη ποιότητα κατασκευής. Διακοσμητικά φωτιστικα σε μοντέρνες αλλα και κλασσικές γραμμές που ομορφαίνουν το σπίτι σας και τον επαγγελματικό σας χώρο. Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη συλλογή από φωτιστικά, πολυελείους, καθρέφτες για κάθε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Επιλέξτε φωτιστικά μοντέρνα, κλασικά, μονόφωτα, πορτατιφ, λαμπατέρ, πλαφονιέρες, απλίκες, παιδικά, σποτάκια, φωτιστικα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, μέσα από μια τεράστια ποικιλία προϊόντων σε ασυναγώνιστες τιμές και άριστη ποιότητα. Ο κρυφός φωτισμός θα δώσει μία ξεχωριστή "νότα" στη διακόσμηση του χώρου, στο σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα αλλά και στο μπάνιο. Φωτιστικα πρωτοποριακής σχεδίασης και αισθητικής. Η μοντέρνα, γεωμετρική αλλά ταυτόχρονα κλασσική και λιτή φόρμα τους, ταιριάζει σε κάθε χώρο και μορφή διακόσμησης. Χειροποίητα φωτιστικά, τα οποία κατασκευάζονται στο εργοστάσιο φωτιστικών της εταιρείας μας, έχοντας βέβαια και τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε και σχέδιο φωτιστικού που επιθυμεί ο πελάτης.


Κρυφός φωτισμός
Εντυπωσιάστε με κρυφό φωτισμό, φωτιστικα για εσωτερικούς χώρους. Ο κρυφός φωτισμός είναι το κλειδί για τη δημιουργία ανώτερης αισθητικής και ατμόσφαιρας στο χώρο μας. Επιπλέον σε ένα φωτιζόμενο χώρο, η έντονη λάμψη της φωτεινής πηγής προκαλεί θάμβωση που είναι ενοχλητική στο μάτι. Για να το αποφύγουμε αυτό, μπορούμε να καλύψουμε την φωτεινή πηγή, ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι κρύβοντας τα φωτιστικά σώματα με γυψοσανίδα. Ο κρυφός φωτισμός είναι κατάλληλος για το σπίτι, το γραφείο, για χώρους εστίασης αλλά και άλλους επαγγελματικούς χώρους. Τα σημεία στα οποία δημιουργούμε συνήθως κρυφό φωτισμό είναι στο ταβάνι, στον τοίχο, στο τζάκι, σε ράφια, σε σκάλες και κάτω απ' τα ντουλάπια της κουζίνας. Στο ταβάνι αυτό επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση γυψοσανίδας και έχει ως αποτέλεσμα, όχι μόνο την απόκρυψη των φωτιστικών σωμάτων, αλλά και τη δημιουργία μίας ενιαίας επιφάνειας που δημιουργεί την αίσθηση ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος. Στις σκάλες τα φωτιστικα τοποθετούντε χωνευτά στον τοίχο. Με τον κρυφό φωτισμό μπορείτε επίσης να τονίσετε κάποια καλαίσθητα σημεία του χώρου σας, όπως είναι για παράδειγμα το τζάκι. Κρυφός φωτισμός τοποθετείται και κάτω απ' τα ντουλάπια της κουζίνας και πέρα από την αισθητική που προσθέτει στο χώρο, μας βοηθάει να δουλεύουμε ευκολότερα στους πάγκους που δεν φωτίζονται αρκετά. Ελάτε στα καταστήματα φωτιστικα Κωστής για να προτείνουμε λύσεις στον φωτισμό του δικού σας χώρου.   

Φωτιστικά εσωτερικού χώρου
Με την πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο των φωτιστικών εσωτερικών χώρων, η εταιρεία φωτιστικα Κωστής σας προσφέρει τα καλύτερα μοντέλα για τη διακόσμηση του χώρου σας, για το σπίτι, το γραφείο και κάθε επαγγελματικό χώρο. Για την κουζίνα σας προτείνουμε κρεμαστα φωτιστικά, φωτιστικα σποτ, ράγες φωτισμού για τα ράφια, spot led, καθώς επίσης και πλαφονιέρες. Για το σαλόνι σας προτείνουμε μοντέρνα φωτιστικα δαπέδου, επιτραπέζια, επιτοίχια, κρεμαστα - πολυελαίους, μονόφωτα, πούφωτα φωτιστικά, διακοσμητικά φωτιστικα, που φωτίζουν απαλά τον χώρο και διαμορφώνουν μία όμορφη ατμόσφαιρα στο σαλόνι σας. Για την κρεβατοκάμαρα, απαραίτητα είναι τα πορτατίφ κομοδίνου, καθώς και τα φωτιστικά οροφής σε ιδιαίτερα σχέδια και χρώματα, για να ταιριάξουν απόλυτα με το στυλ του δωματείου σας. Αλλά και για το παιδικό δωμάτειο διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια για τους μικρούς μας φίλους, καθώς και παραδοσιακά φωτιστικα γραφείου. Για το μπάνιο διαθέτουμε, κλασσικές και μοντέρνες απλίκες, επίτοιχα φωτιστικα, spot τοίχου. Επισκευτείτε τα καταστήματα Κωστής για να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία φωτιστικών για τον εσωτερικό σας χώρο.

Ανθρωποκεντρικός φωτισμός
Ο ανθρωποκεντρικός φωτισμός έχει σκοπό να προωθεί την ευεξία του ανθρώπου, την διάθεση του και την υγεία του. Μπορεί ακόμα να βελτιώνει την συγκέντρωση και την αποδοτικότητα του σε χώρους εργασίας ή εκπαιδευτικούς χώρους. Ακόμη μπορεί να υποστηρίξει τον ασθενή κατά την διάρκεια της θεραπευτικής περιόδου στα νοσοκομεία. Ο ανθρωποκεντρικός φωτισμός επεκτείνει σε μεγάλο βαθμό τις εφαρμογές φωτισμού στα νέα φωτιστικα σώματα. Από την απλή ανάγκη για φως , οδηγούμαστε στον φωτισμό που συνδυάζεται με την ψυχολογία, τα συναισθήματα  και την υγεία. Ο νέος αυτός τρόπος φωτισμού δεν είναι γνωστός στους καταναλωτές, ωστόσο η βιομηχανία φωτισμού στρέφεται σταδιακά προς αυτή την κατεύθυνση και η ανάπτυξη της αναμένεται ραγδαία. Λόγω της επανάστασης που συντελέστηκε στην τεχνολογία φωτισμού με την είσοδο των LED, τα οποία άλλαξαν για πάντα τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον φωτισμό. Η εταιρεία φωτιστικα Κωστής, ενημερώνετε συνεχώς για τις αλλαγές και τις εξελξεις που συμβαίνουν στο χώρο του φωτισμού με στόχο να παρέχει υπέροχα και αποδοτικά φωτιστικα τα οποία προσφέρουν, εκτός από αξιοπιστία και εξοικονόμηση ενέργειας, δυναμικές αλλαγές στην θερμοκρασία χρώματος και στην ένταση φωτισμού. 

Φωτισμός LED - Φωτιστικά 2014

Φωτισμός  LED
Επαγγελματικά φωτιστικα για καταστήματα: Οι λύσεις φωτισμού LED ταιριάζουν με μοναδικό τρόπο στα καταστήματα. Μπορούν να παρέχουν ένα μεγάλο εύρος εφέ, τα οποία συμβάλλουν στη συνολική εμπειρία αγορών και σας δίνουν τη δυνατότητα να καθορίζετε το κατάλληλο σκηνικό για κάθε περίσταση. Οι λύσεις από φωτιστικα LED μπορούν να αναδεικνύουν ένα προϊόν, να δημιουργούν μια θετική ατμόσφαιρα και βοηθώντας στη δημιουργία ενός τέλειου περιβάλλοντος για την τελική αγορά. Φωτιστικα γραφείου: Για τον κόσμο των γραφείων και των εργασιακών χώρων, ο φωτισμός LED προσφέρει μεγάλη στήριξη στην ελευθερία σχεδίασης, χρήση χρωμάτων, δυναμικά εφέ στην ένταση και την κατεύθυνση και δημιουργία χώρων για μεγαλύτερη άνεση και ευεξία των ανθρώπων. Επιπλέον τα φωτιστικα LED φέρνουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας. Η εταιτεία KOstis Ligting μπορεί να σας βοηθήσει στην απόφαση μετάβασής σας στο φωτισμό LED, ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή για το χώρο των γραφείων σας, να επωφεληθείτε από σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και να δημιουργήσετε έναν καλύτερο χώρο εργασίας. Φωτισμός σε χώρους υγείας: Ο φωτισμός LED δημιουργεί πιο «χαλαρούς χώρους» με περισσότερα χρώματα και να κάνει την αίσθηση που αποδίδει το περιβάλλον λιγότερο νοσοκομειακή και περισσότερο ανθρώπινη, γεγονός που ωφελεί τόσο τη διάθεση των ανθρώπων που νοσηλεύονται. Εκτός αυτού, ο φωτισμός LED προσφέρει ένα σημαντικό περιθώριο εξοικονόμησης ενέργειας, ειδικά για διαδρόμους και γενικούς χώρους νοσοκομείων. Οι λύσεις στον φωτισμό LED έχουν σχεδιαστεί ώστε να μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας χωρίς συμβιβασμούς στη φωτεινότητα, ενώ επεκτείνουν σε μεγάλο βαθμό τη διάρκεια ζωής, αποτρέποντας τις συχνές αντικαταστάσεις λαμπτήρων. 

Φωτιστικά Κωστής
Στα καταστήματα της εταιρείας φωτιστικα Κωστής θα βρείτε το κατάλληλο φωτιστικό για τον χώρο σας. Η μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο του φωτισμού, μας έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας τη μοναδική υπηρεσία αναζήτησης φωτιστικών. Φωτιστικα για οικιακή ή επαγγελματική χρήση, τα οποία είναι ειδικής κατασκευής και δικής σας έμπνευσης, καθώς διαθέτουμε και εργοστάσιο φωτιστικών. Επίσης, έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε οτιδήποτε μας ζητηθεί, καθώς και να κάνουμε οποιαδήποτε μετατροπή ή αλλαγή στα περισσότερα από τα προϊόντα μας, προκειμένου να ικανοποιηθεί η επιθυμία του πελάτη. Φωτιστικά για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, πολύφωτα, μονόφωτα, σποτ, πολυελαίους, απλίκες, πλαφονιέρες και φωτιστικα led. Φωτιστικα για κάθε γούστο σε κλασσικά και μοντένα σχέδια, με ποικιλία χρωμάτων. Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων το φωτιστικό που ταιριάζει στον χώρο σας και θα τον κάνει μοναδικό. Μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα τα προϊόντα μας στον άνετο και προσεγμένο εκθεσιακό χώρο του καταστήματός μας. Τα καταρτισμένα στελέχη μας σας περιμένουν για να σας παρουσιάσουν με τη μεγαλύτερη ευελιξία φωτιστικές ιδέες, που θα δώσουν μία νέα αξία στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο, ικανοποιώντας παράλληλα στον μέγιστο βαθμό κάθε εξειδικευμένη ανάγκη του σύγχρονου και του κλασικού design.


Kostis Lighting 
Στην εταιρεία Kostis Lighting διαθέτουμε: Φωτιστικα οροφής, δαπέδου, επιτραπέζια, επίτοιχα, κρεμαστά φωτιστικά, μονόφωτα, απλίκες, πλαφονιέρες, spots, φωτιστικα led, ράγες, φλωρεντινά φωτιστικά, πολυελαίοι, λάμπες επιτραπέζιες, μοντέρνα και κλασικά πορτατίφ, φωτιστικά γραφείου, μπάνιου , κουζίνας, παιδικά φωτιστικά, πολυελαίοι swarovski, φωτιστικά εξωτερικού χώρου, καθρέπτες. Επιλέξτε μέσα από την μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας, για να βρείτε αυτό που θα ταιριάζει απολύτα στον χώρο σας. Ιδιαίτερα χειροποίητα φωτιστικά που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της εταιρείας μας με μεράκι, αρχιτεκτονικός και επαγγελματικός φωτισμός. Ελάτε στα καταστήμτα φωτιστικα-Κωστής για να διαπιστώσετε την υψηλή ποιότητα και αισθητική που χαρακτηρίζει τα προϊόντα μας, που τα καθιέρωσε στο δύσκολο αυτό τομέα της αγοράς, και που συνέβαλλε στην τόσο επιτυχημένη και μακρόχρονη πορεία της εταιρείας. 


Προτάσεις φωτισμού
Κρεμάστε ένα τεράστιο φωτιστικό για εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ένα και μόνο φωτιστικό μπορεί να δημιουργήσει εκπληκτικό αποτέλεσμα που ελκύει ευχάριστα το ενδιαφέρον, ειδικά σε ένα πολύ ευρύχωρο δωμάτιο. Προσθέστε χρώμα με λαμπτήρες LED. Μπορείτε να αλλάξετε το ύφος της διακόσμησής σας, βάζοντας κρυφό φωτισμό, που θα πέφτει είτε από το ταβάνι είτε θα ξεπροβάλλει κάτω ή πάνω από τους πάγκους. Οι λαμπτήρες LED είναι επίσης πολύ φιλικοί προς το περιβάλλον. Μπορείτε να επιλέξετε να έχετε ποικιλία χρωμάτων. Φωτίστε με δύο τρόπους τον χώρο του μπάνιου σας, έναν απαλό για το χαλαρωτικό  μπάνιο κι έναν λαμπρό γύρω από τον καθρέφτη. Δώστε άλλη όψη στον χώρο. Δώστε σύγχρονο άγγιγμα στον χώρο σας, επενδύοντας σε καινούργια φωτιστικά, αλλάζοντας τα παλιά παραδοσιακά. Γίνετε δημιουργικοί με απλό φωτισμό. Αυτή η επιλογή σάς προσφέρει την ευκαιρία να δημιουργήσετε σημεία στα οποία θέλετε να πέφτει με ακρίβεια ο φωτισμός, ή ακόμη και να φαίνεται πως «ξεθωριάζει» μέχρι να φτάσει στο πάτωμα. Αποκτήστε το απόλυτο style, με μοντέρνα κραμαστά φωτιστικα και πλαφονιέρες σε διάφορα σχέδια. Η ένταση του φωτός έχει απαλή λάμψη και ρυθμίζεται με ροοστάτη, κάτι που επιτρέπει τη δημιουργία χαλαρωτικής και άνετης ατμόσφαιρας. Ένας απίθανος τρόπος για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή ζώνη-διάδρομο σε open-plan δωμάτιο, είναι η τοποθέτηση φωτισμού στο ταβάνι που να μοιάζει με φεγγάρι. Με αυτό το είδος φωτισμού μπορείτε επίσης να δώσετε έμφαση σε ενδιαφέρουσες φιγούρες. Επιλέξτε επιδαπέδια φωτιστικα, τα οποία πείθουν με τον μοναδικό και αξέχαστο σχεδιασμό τους, ενώ με τον φωτισμό τους  δημιουργούν μια άνετη ατμόσφαιρα στον χώρο. Προτάσεις ανακαίνισης συνδυάζοντας την λειτουργικότητα με την αισθητική.


Νέα συλλογή φωτιστικών 2014
Η εταιρεία φωτιστικα Κωστής δραστηριοποιείται στον χώρο οικιακού και επαγγελματικού φωτισμού. Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ειδικά Χειροποίητα φωτιστικα , αρχιτεκτονικής κατασκευής, μοντέρνα και παραδοσιακά φωτιστικά εσωτερικού  και εξωτερικού χώρου, υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Νεα συλλογή φωτιστικών για το 2014 - Η μοναδική αυτή συλλογή αποτελείται από  φωτιστικά σποτ, πολυελαίους από κρύσταλλα Swarovski, φωτιστικα LED, πλαφονιέρες, φωτιστικά δαπέδου, κρεμαστά, επίτοιχα, πορτατίφ, απλίκες, παιδικά φωτιστικά και φωτιστικα γραφείου. Η εταιρεία Kostis Lighting κατασκευάζει χειροποίητα φωτιστικά, σε ιδιαίτερα σχέδια και σε διάφορα χρώματα. Στο εργοστάσιο φωτιστικών μας, μπορούμε να εφαρμόσουμε τη δική σας ιδέα σε μοναδικές δομές που μπορεί να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο σας. Χειροποίητες δημιουργίες μας περιλαμβάνουν συστήματα ράγας, χωνευτά σποτ, φωτιστικά τοίχου, καθώς και οροφής, δαπέδου, επιτραπέζια και  κρεμαστά, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Φωτιστικα αρχιτεκτονικής, κλασσικής και μοντέρνας κατασκευής ανώτερης ποιότητας και design. Η νέα αυτή συλλογή περιλαμβάνει φωτιστικα που κατασκευάστηκαν στο εργοστάσιο της εταιρείας μας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Εργοστάσιο φωτιστικών
Η εταιρεία φωτιστικα Κωστής, ξεκίνησε από το 1968 με πολύ μεράκι και μεγάλες προσδοκίες και έβαλε σαν μοναδικό στόχο της την ικανοποίηση των πελατών στον χώρο του οικιακού και του επαγγελματικού φωτισμού. Με συνεχή παρακολούθηση και ανταπόκριση στις διάφορες και διαρκώς ανανεωμένες απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών, κατασκευάζουμε φωτιστικά για κάθε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.  Επενδύουμε συνεχώς σε νέες μεθόδους, τεχνικές και υλικά για την παραγωγή προϊόντων που θα ανταποκρίνονται σε αυτές τις νέες απαιτήσεις. Επισκεπτόμενοι τις εγκαταστάσεις μας, θα σας συμβουλέψουμε για τον πιο σωστό τρόπο φωτισμού του χώρου σας, σύμφωνα με την απαιτούμενη μελέτη φωτισμού του επαγγελματικού ή οικιακού σας χώρου. Φωτιστικά για κάθε γούστο και χώρο. Στο κατάστημά μας θα βρείτε έναν ολόκληρο κόσμο από φωτιστικά που κοσμούν σπίτια αλλά και επαγγελματικούς χώρους, όπως ξενοδοχεία, cafe bar, εστιατόρια, καταστήματα και γραφεία. Φωτιστικα που όχι μόνο θα φωτίσουν το χώρο σας αλλά θα τον διακοσμήσουν. Διαθέτουμε επίσης και καθρέπτες σε ιδιαίτερα σχέδια.

 Εσωτερικός φωτισμός
Το φως που σημαίνει κάτι περισσότερο από ένα φωτιστικό,σημαίνει διακόσμηση, ατμόσφαιρα, τέχνη. Στα καταστήματα της εταιρείας φωτιστικα Κωστής η ποιότητα και το design, συνυπάρχουν τέλεια συνδυασμένα σε μοναδικά χειροποίητα φωτιστικά, επιτραπέζιες λάμπες, λαμπατέρ δαπέδου σε κλασσικά ή μοντέρνα  σχέδια, φωτιστικα led, για όλες τις απαιτήσεις του εσωτερικού σας χώρου. Η μακρόχρονη πορεία μας  στο χώρο του φωτισμού και οι ικανοποιημένοι πελάτες μας εγγυώνται την αξιοπιστία του ονόματος και την ποιότητα των προϊόντων μας. Επισκεφθείτε ένα από τα τρία πολυώροφα καταστήματά μας για να επιλέξετε ανάμεσα στη μεγαλύτερη ποικιλία σχεδίων σε μοντέρνο φωτισμό αλλά και σε κλασσικά χειροποίητα πολύφωτα από μπρούτζο και κρυστάλλινους πολυελαίους, αντικείμενα υψηλής αισθητικής και διαχρονικής αξίας. Η τέλεια οργάνωση στο κατασκευαστικό, οι γνώσεις στο Design, η ποιότητα και η ιδιαίτερη αισθητική καλύπτουν κάθε απαίτηση γύρω από τον φωτισμό. Από το πιο μοντέρνο έως το πιο κλασσικό σε φωτιστικά εσωτερικού χώρου, φωτιστικά παραδοσιακά, φωτιστικά δαπέδου, οροφής, επίτοιχα, επιτραπέζια, φωτιστικά σποτ, ράγες φωτισμού, πλαφονιέρες, απλίκες, χωνευτά spot, λάμπες led, πολυελαίους, παιδικά φωτιστικά και φωτιστικα γραφείου. Μεγάλη ποικιλία φωτιστικών σωμάτων εσωτερικού χώρου από την εταιρεία Kostis Lighting.