Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

"Πράσινα" Φωτιστικα LED

"Πράσινα" LEDs
Η δαπάνη ενέργειας για την παραγωγή μιας λυχνίας LED είναι λιγότερο από 2% της συνολικής κατανάλωσης κατά την διάρκεια της ζωής της. Καταρρίπτεται έτσι η φημολογία της παρασκευής για φωτιστικα LED χρειάζεται περισσότερη ενέργεια από ότι εξοικονομείται κατά την χρήση τους. Διαπιστώθηκε ότι οι λαμπτήρες πυρακτώσεως καταναλώνουν περίπου 3,302 κιλοβατώρες, όπου οι φθορισμού και οι LED λαμπτήρες χρησιμοποιούν η καθεμιά λιγότερο από 670 κιλοβατώρες στη διάρκεια του κύκλου ζωής τους. Αυτό μεταφράζεται σε μια εξοικονόμηση ενέργειας της τάξης του 80 τοις εκατό. Μελλοντικές βελτιώσεις στα φωτιστικά LED θα μειώσουν περαιτέρω το ενεργειακό ίχνος. Όσο η αποδοτικότητα των λαμπτήρων LED αυξάνεται τόσο υψηλότερη απόδοση Lumen ανά watt θα επιτυγχάνεται.

Φωτιστικα Κωστης.

Διακόσμηση LED

Διακόσμηση LED

Ο φωτισμός σήμερα γίνεται πιο ατμοσφαιρικός κρύβοντας τις πηγές στο χώρο, δίνοντας την αίσθηση ότι πηγάζει απ το πουθενά, παρέχοντας εντυπωσιακά και ουσιαστικά αποτελέσματα. Παύει πλέον να καλύπτει βασικές ανάγκες και μετατρέπεται σε παιχνίδι στα χέρια των σχεδιαστών, που το μόνο όριο το θέτει η ίδια τους η φαντασία όσον αφορά το τι μπορείς να δημιουργήσεις μέσα στο χώρο. Ο φωτισμός πλέον, μπορεί να ενσωματωθεί μέσα στα έπιπλα, στα ράφια, σε μικρές εσοχές, σε μέρη που μερικά χρόνια πριν θα αποτελούσε «επιστημονική φαντασία» κάτι τέτοιο, φωτιστικά για κάθε χώρο. Η εποχή όπου ο φωτισμός και η διακόσμηση θα αλληλοσυμπληρώνονται, δεν είναι καθόλου μακριά, όπως αποκαλύπτουν οι τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας. Καθώς νυχτώνει, η ανάγκη για τεχνητό φωτισμό, γίνεται όλο και πιο επιτακτική. Πατώντας το διακόπτη του φωτισμού, ( φωτιστικα) ξαφνικά, δεν ανάβει κάποιο απλό φωτιστικο αλλά φωτίζονται τα τζάμια του σπιτιού, χαρίζοντας μια απρόσμενη διάσταση στον χώρο. Η τεχνολογία του φωτισμού LED εξελίσσεται και μαζί της το design ανακαλύπτει νέους δρόμους έκφρασης και δημιουργίας.


Φωτιστικα Κωστης

LED - Πηγή Φωτός

LEDs-Πηγή Φωτός
Τα LED πρόκειται να γίνουν η σημαντικότερη πηγή φωτός μέσα στα επόμενα χρόνια, επιφέροντας ριζικές αλλαγές στο φωτισμό. Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά σε σχέση με τις παραδοσιακές πηγές φωτισμού, όπως η εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής στα φωτιστικα, τα πολύ χαμηλά κόστη συντήρησης, η επιλογή χρωμάτων και η χαμηλή παραγωγή θερμότητας. Κάτι το οποίο δεν έχει αναφερθεί γενικότερα, είναι η ευελιξία που παρέχει στο σχεδιασμό φωτισμού το μέγεθος τους, γι΄αυτό δημιουργούμε φωτιστικά  LEDs με σκοπό να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας. Μπορεί το κύριο όφελος που προβάλλεται αυτά τα χρόνια να εστιάζεται στην ενεργειακή αποδοτικότητά τους, άλλα το μέγεθος τους είναι αυτό που ανοίγει νέους δρόμους στο σχεδιασμό φωτισμού, με νέα δεδομένα και καινούριες εφαρμογές. Το μέγεθος ενός LED, παρέχει εξαιρετική εξοικονόμηση χώρου. 

Φωτιστικα Κωστης

Τεχνολογία φωτισμού

Οι τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο του φωτισμού αναμένονται ραγδαίες, καινούργια φωτιστκα θα λανσάρονται και άλλα θα βελτιώνονται, αυτό που θα παραμένει διαχρονικά σταθερό πέρα από οτιδήποτε άλλο θα είναι η αισθητική αξία του καλού φωτισμού, μοντέρνα και κλασικά φωτιστικά με λαπτήρες LED. Η τεχνολογία των LEDs βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων όσον αφορά το φωτισμό την τελευταία δεκαετία. Οι χρήσεις των LEDs είναι πάμπολλες και αξιοποιούνται σε ακόμα περισσότερες εφαρμογές της καθημερινότητας μας. Υπάρχει μια λέξη που περιγράφει την ανάπτυξη της τεχνολογίας στα φωτιστικα LED κατάλληλα: ΤΑΧΥΤΑΤΑ. Τέλος, αξιοσημείωτο είναι ότι η τεχνολογία των LED, βρίσκεται στην εφηβική της ηλικία, γεγονός που μας κάνει να περιμένουμε ακόμα μεγαλύτερη εξέλιξη.

Φωτιστικα Κωστης

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Φωτισμός LED

Φωτισμός LED
Ο φωτισμός led με βασικό μέλημα την εξοικονόμηση ενέργειας, θα σας βοηθήσει με διάφορες προτάσεις να φωτίσετε το living room, το dining room την κουζίνα, τα υπνοδωμάτια, το μπάνιο, τις ντουλάπες και τους εξωτερικούς σας χώρους. Τα φωτιστικά led είναι ιδανικά για επαγγελματικούς ή οικιακούς χώρους και ξενοδοχεία, στα οποία επιθυμείτε να δώσετε μοντέρνα αισθητική ατμόσφαιρα. Τα κρεμαστά φωτιστικά εκτός των RGB δυνατοτήτων, διαθέτουν παράλληλα και high power LED λευκού χρώματος (με δυνατότητα dimming) που εξασφαλίζει γενικό φωτισμό στο χώρο.

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΚΩΣΤΗΣ

Lighting Designers

Lighting Designers
Οι σχεδιαστές φωτισμού αποτελούν αξία, λόγω των καινοτόμων, πρακτικών και οικονομικά βιώσιμων λύσεων φωτισμού που προωθούν. Κατανοούν το ρόλο του φωτισμού στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και αξιοποιούν την εμπειρία και τη γνώση τους στο να τον αναδείξουν. Στα φωτιστικα οι επαγγελματίες σχεδιαστές φωτισμού, αφιερώνουν τη σταδιοδρομία τους αποκλειστικά στην τέχνη και την επιστήμη του φωτισμού. 
Με τον κατάλληλο σχεδιασμό φωτισμού, παρέχεται προστιθέμενη αξία στο περιβάλλον μας, μειώνονται οι δαπάνες και να ενισχύεται η απόδοση.

Φωτιστικα Κωστης

Φωτισμός στην κουζίνα

Φωτισμός στην κουζίνα
Η κουζίνα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους χώρους ενός σπιτιού, λόγω της χρήσης της για τη μαγειρική, το φαγητό, άλλα και την επιλογής της ως κέντρο συνάντησης από την Ελληνική οικογένεια. Η κουζίνα λοιπόν λόγω της φύσης της καταναλώνει πολλή ηλεκτρική ενέργεια στα φωτιστικα, με αποτέλεσμα εξοικονομώντας όση περισσότερη μπορούμε, να εγκαταστήσουμε σωστό φωτισμό, ο οποίος θα εξασφαλίζει την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα που απαιτείται σ’ αυτό το χώρο. 

Φωτιστικα Κωστης

Φωτιστικά εξωτερικών χώρων

Φωτιστικά εξωτερικών χώρων
Δημιουγήσαμε φωτιστικά που χρησιμοποιούντε για διακοσμητικό και αρχιτεκτονικό φωτισμό σε σκάλες, διαδρόμους καθώς και έξω από πισίνες. Μοντέρνες γραμμές & κορυφαία ποιότητα κατασκευής για φωτισμό εξωτερικών χώρων. Σχεδιάζουμε φωτιστικά που ακολουθούν την Ελληνική αρχιτεκτονική, με έμπνευση από διαφορετικές περιοχές της χώρας μας, συνεχίζοντας έτσι να παντρεύουμε μοναδικά το παραδοσιακό με το μοντέρνο στιλ στα φωτιστικά εξωτερικού χώρου. Προτείνουμε φωτιστικά σποτ που αποτελούν μία πολύ ποιοτική όμορφη και διακριτική πρόταση για τον φωτισμό του εξωτερικού σας χώρου. Μία ακόμη πρότασή μας είναι ο στύλος δαπέδου led που αποτελεί μια όμορφη πρόταση για το φωτισμό των εξωτερικών χώρων ή του κήπου, δίνοντας ταυτόχρονα ιδιαίτερο στιλ και όμορφη ατμόσφαιρα. 

Φωτιστικά εσωτερικών χώρων


H  εταιρεία Kostis Lighting σας προτείνει μία σειρά με ιδιαίτερη έμπνευση για τον φωτισμό του σπιτιού σας. Φωτιστικά που είναι κατάλληλα για φωτισμό εσωτερικών χώρων, για το σαλόνι, την κουζίνα, το μπάνιο, την κρεβατοκάμαρα και το παιδικό δωμάτιο. Φωτιστικά που θα ομορφύνουν τους εσωτερικούς σας χώρους. Ο σωστός φωτισμός μπορεί να διαμορφώσει την διάθεση, να βελτίωσει την παραγωγικότητα και να συμβάλλει στην αίσθηση της ευημερίας. Τα φωτεινά δωμάτια δίνουν μια θετική και αισιόδοξη αίσθηση, ενώ τα πιο σκούρα οικεία και ρομαντική. 

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΚΩΣΤΗΣ

Top Φωτιστικά


Η εταιρεία Kostis Lighting σας προτείνει μία νέα συλλογή από φωτιστικά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, κρυστάλλινους πολυελαίους, φωτιστικα led, καθρέφτες και ολοκληρωμένες λύσεις διακόσμησης. Φωτιστικα για την οικία και για τον εππαγγελματικό σας χώρο, τα οποία ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την υψηλή αισθητική τους. Τα συστήματα Led θα μαγέψουν στην κυριολεξία τους ανθρώπους που θα παρευρεθούν στο περιβάλλον το οποίο θα τα τοποθετήσετε, είτε είναι το σπίτι σας, κάποιο cafe, bar, ξενοδοχείο, ή ακόμα και ο επαγγελματικός σας χώρος.  
Kostis lighting - ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Led - Η Επανάσταση στο Φωτισμό

Led - Η Επανάσταση στο Φωτισμό
Το φως πηγάζει από LEDs, μια «αντισυμβατική» και ασυνήθιστη σχεδιαστική προσέγγιση ενός φωτιστικού. Η εταιρεία Kostis Lighting εμπνέεται από μακρινούς πολιτισμούς, αρχαία νοήματα και χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες και τα πρωτοποριακά υλικά που αξιοποιεί, παράγει αξιόλογα δημιουργικά αποτελέσματα. Τα φωτιστικα LEDs φτιάχτηκαν με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας. Με την τεχνολογία των LED, σχεδιάζουμε φωτιστικα για επαγγελματικούς και όχι μόνο χώρους. Με έναν πρωτότυπο και μοντέρνο σχεδιασμό, τα LEDs μπορούν να δημιουργήσουν μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο χώρο, καλύπτοντας τις αισθητικές και φωτιστικές ανάγκες σας.

Φωτιστικα Κωστης


Μελέτη φωτισμού

Ο φωτισμός ενός σπιτιού είναι ένα ζήτημα που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και μελέτης. Ο κακός φωτισμός μπορεί να αχρηστεύσει όλη την προσπάθεια που επενδύσατε στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας και, ακόμη χειρότερα, να βλάψει την όραση και την ψυχοσωματική ισορροπία σας, όπως αναφέρουν μελέτες ψυχολόγων. Για να επιτύχετε τον κατάλληλο φωτισμό που επιθυμείτε στο κάθε σημείο πρέπει να φροντίσετε να έχει γίνει μελέτη φωτισμού την περίοδο που κατασκευάζετε το σπίτι σας. Η διαδικασία μελέτης και σχεδιασμού στο φωτισμό δεν περιορίζεται μόνο στη γνώση και τις ικανότητες ενός lighting designer, αλλά εξαρτάται από τη δυνατότητα που έχει στο να κατανοεί τις απαιτήσεις του πελάτη και την ικανότητα του στο να τις αποτυπώσει στο έργο.

Φωτιστικα Κωστης

Φωτιστικά Σώματα

Φωτιστικά Σώματα
Σχεδιάζουμε φωτιστικα σώματα που ορίζουν το design σαν τη διαδικασία κατά την οποία ο άνθρωπος δίνει πνευματική υπόσταση στα υλικά μετασχηματίζοντας τα ώστε να εξυπηρετούν ανθρώπινες ανάγκες υλικές και άυλες. Επινοητικοί και επίμονοι παντρεύουμε την αισθητική με τη λειτουργικότητα σε κάθε του δημιουργία, αναδεικνύοντας μας τη θεότητα που υπάρχει πίσω από τα μικρά πράγματα.

Φωτιστικα Κωστης

Πολυελαίοι

Πολυελαίοι
Συνεχίζοντας τη διερεύνηση της σχέσης ανάμεσα στο φως, την τέχνη και το χώρο, η εταιρεία Kostis Lighting δημιουργεί ιδιαίτερους πολυελαίους που έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν και αισθητικές ανάγκες του χώρου σας. Ένα πολυδύναμο φωτεινό μέσο, όπου αντλεί από την εκφραστικότητα της τέχνης και τη δυναμική της εικόνας προσφέροντας διαφορετικότητα στο χώρο. Διαθέτουμε πολυελαίους για σπίτια, ξενοδοχεία, καταστήματα.

Φωτιστικα Κωστης 

Επαγγελματικός φωτισμός

Επαγγελματικός φωτισμός
Η νέα συλλογή φωτιστικών επαγγελματικών χώρων, προϊόν της φαντασίας των σχεδιαστών μας, που εμπνέονται από τη φύση. Νέες σειρές φωτιστικών που αποτελούν μία ενδιαφέρουσα σχεδιαστικά πρόταση για διάχυτο φωτισμό σε χώρους γραφείων. Μελετημένες με κάθε λεπτομέρεια ώστε να εκφράζουν την αρμονία της αρχιτεκτονικής και της λειτουργικότητας, της υψηλής ποιότητας και της αισθητικής απόδοσης. Eπαγγελματικά κρεμαστά φωτιστικά με ιδιαίτερα καινοτόμο και λειτουργικό design.

Φωτιστικα Κωστης

Φωτιστικά Κωστής

Φωτιστικά Κωστής
Τα καταστήματα Φωτιστικών Κωστής, διαθέτουν φωτιστικά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, προϊόντα  led, ταινίες και λάμπες  led σε ασυναγώνιστες τιμές. Επισκευφτείτε μας και επιλέξτε το φωτιστικό που ταιριάζει στο χώρο σας. Φωτιστικα μοντέρνα, κλασικά, δαπέδου, οροφής, κουζίνας, μπάνιου, παιδικά φωτιστικά, καθώς επίσης αρχιτεκτονικός, διακοσμητικός και επαγγελματικός φωτισμός. Επισκευτείτε τον δικτυακό μας τόπο και θα μπορέσετε να δείτε ένα μέρος από την μεγάλη συλλογή των φωτιστικών μας.

Εργαστήριο φωτιστικών

Εργαστήριο φωτιστικών
Το εργοστάσιο μας ειδικεύεται στην κατασκευή κάθε είδους και σχεδίου φωτιστικού που μπορεί να ταιριάζει στο χώρο σας. Η επιτυχία της έγκειται στην άριστη γνώση της τεχνολογίας του φωτισμού. Κατασκευάζουμε φωτιστικά με μεράκι και με μεγάλη προσοχή. Κριτήριο μας είναι οι ανάγκες σας συνδυασμένες με την ποιότητα και την αισθητική. Η εταιρεία  Kostis Lighting εντυπωσιάζει για μια φορά ακόμη, με νέες ιδέες για την διακόσμηση και τον φωτισμό του χώρου σας. 

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΚΩΣΤΗΣ

Μοντέρνα φωτιστικά

Μοντέρνα φωτιστικά
Φωτιστικα κρεμαστα (πολύφωτα, μονόφωτα), φωτιστικα οροφης, τοίχου, φωτιστικα δαπέδου και επιτραπέζια, φωτιστικά για κάθε χώρο και γούστο, ιδανικά για να κάνουν τον χώρο σας ιδιαίτερο. Παντρέυοντας το desing με την ποιότιτα, δημιουργούμε φωτιστικά που θα ομορφύνουν τον χώρο σας. H  εταιρεία Kostis Lighting  διαθέτοντας κυρίως πρωτοποριακά φωτιστικά μοντέρνου σχεδιασμού, διεισδύει στην Ελληνική αγορά τα τελευταία χρόνια αρκετά δυναμικά, παρουσιάζοντας έξυπνες «ιδέες» για το σπίτι, ή επαγγελματικούς χώρους για οποιασδήποτε χρήση.

Φωτιστικά ασφαλείας

Μία πλήρης γκάμα για να επιλέξετε το φωτιστικό ασφαλείας για κάθε τύπο εγκατάστασης. Η εταιρεία Kostis Lighting διαθέτει φωτιστικά ασφαλείας κατάλληλα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, συμβατικά ή υψηλής αισθητικής, ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου σας, με εναλλακτικές δυνατότητες εγκατάστασης.  Φωτιστικά σε στυλ, σποτ που γίνονται φωτιστικά ασφαλείας μόνο σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Με πρωτοποριακή τεχνολογία, μεγάλη χρωματική γκάμα και επιλογή φωτισμού, που αποτελούν μία καινοτόμα επιλογή.

Φωτιστικα ασφαλειας Κωστης.