Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Spots Led


Η εταιρεία Kostis Lighting ορίζει νέα υψηλά πρότυπα σχεδιασμού φωτιστικών, επιδεικνύοντας τι μπορεί να επιτευχθεί όταν εφαρμόζεται κατάλληλα ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας και προσεγμένου σχεδιασμού. Η εταιρεία μας, εξειδικευμένη στην παραγωγή συστημάτων φωτισμού με LEDs, δημιούργησε φωτιστικα led προσφέροντας μια επιπλέον λύση στο φωτισμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Μία σειρά ρυθμιζόμενων spots, που μπορούν να αξιοποιηθούν σε μεγάλο εύρος εφαρμογών, ιδίως στον φωτισμό καταστημάτων. Η εταιρεία Kostis Lighting ενώ διέθετε τα spot με λαμπτήρες αλογόνου, υψηλής εκκένωσης και αλογόνων μετάλλων, τώρα τα διαθέτει και με LED.

Φωτιστικα αντικειμενα


Η εταιρεία Kostis Lighting δημιουργεί φωτιστικα που αποτελούν μια επαναστατική αντίληψη φωτισμού, τα φωτιστικα αντικέιμενα. Φωτιστικά αντικείμενα που αποσκοπούν στην απαλή διάχυση του φωτός, που δεν ενοχλεί το θεατή. Φωτιστικά που δίνουν μία άλλη αίσθηση στο χώρο, κάνοντας τον ξεχωριστό.  Η εταιρεία Kostis Lighting με την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο του φωτισμού και την θέληση της για δημιουργίες μοναδικών φωτιστικών πέτυχε μία επιτυχημένη ζεύξη της πιο προηγμένης τεχνολογίας και του άψογου design. Δημιούργησε φωτιστικα που αποτελούν εξέλιξη της ήδη διαδεδομένης σειράς φωτιστικών 2013, τα οποία αποτελούν μια πρωτότυπη minimal σχεδιαστικά, λύση φωτισμού.

Φωτιστικά LED


Τα φωτιστικα led αντανακλούν τη φιλοσφία ότι τα αντικείμενα έχουν ένα ανεξάρτητο κύρος και μπορούν να υπάρχουν ανεξάρτητα από το περιβάλλον στο οποίο εντάσσονται, έχοντας ταυτόχρονα την ιδιότητα να μεταμορφώνουν και να επαναπροσδιορίζουν το χώρο. Η εταιρεία Kostis Lighting δημιουργεί φωτιστικά που αποσκοπούν στο να αναπτύξουν μία αίσθηση «προσανατολισμού» με τις εκπομπές φωτός και ενέργειας, επηρεάζοντας με ένα θετικό τρόπο αυτούς που την περιτρυγιρίζουν. Τα φωτιστικα led είναι μία νέα διάσταση στο φωτισμό με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος. Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα "Φωτιστικα Κωστής" για να σας παρουσιάσουμε τη νέα μας σειρά φωτιστικών LED που ενσωματώνονται απόλυτα στο φυσικό τοπίο. Φωτιστικά led που συνδυάζουν το πρωτοποριακού design με την οικολογική τεχνολογία αιχμής. 

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Φωτιστικα γραφειου


Μπορεί να μην το έχετε σκεφτεί ποτέ, αλλά ο φωτισμός στο σπίτι ή στο χώρο στον οποίο εργαζόμαστε παίζει σημαντικό ρόλο και επηρεάζει τη διάθεσή μας, χωρίς εμείς να το συνειδητοποιούμε. Για παράδειγμα, ένας καλά φωτισμένος επαγγελματικός χώρος μπορεί να αυξήσει την αποδοτικότητά μας και να φτιάξει τη διάθεσή μας, ενώ ένα υπνοδωμάτιο με τον κατάλληλο χαμηλό φωτισμό μπορεί να μας χαλαρώσει μετά από μια δύσκολη μέρα. Η  εταιρία Κωστής Lighting μπορεί να σας φέρει το κατάλληλο φως στο χώρο σας. Αν ψάχνετε φωτιστικά σώματα για την αντικατάσταση των κλασικών που έχετε στο γραφείο σας, τα φωτιστικά Κωστής είναι εδώ για να σας προτείνουν τη λύση που ζητάτε, με σκοπό να διαμορφώσετε όμορφα το γραφείο σας με πρωτότυπα φωτιστικα και ανεμιστήρες. Ακόμη μπορείτε να επωφεληθείτε οικονομικά από την εταιρία μας και με τους λαμπτήρες Led που εξοικονομούν ενέργεια και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Φωτιστικά για το γραφείο σας, απλίκες, πλαφονιέρες οροφής, προβολείς ρευματοφόρου ράγας,  φωτιστικα δαπέδου και επιτραπέζια, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ακόμη και για τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Παιδικα φωτιστικα


                                                                    
Με ξεχωριστό design για τα μέχρι τώρα δεδομένα, η εταιρία Κωστής Lighting δημιούργησε παιδικά φωτιστικα, δίνοντας ξεχωριστό στυλ στα δωμάτια των μικρών μας φίλων. Φωτιστικά με χρώματα, διάφορα σχέδια, φωτιστικά δαπέδου, φωτιστικά για διακριτικό φωτισμό τη νύχτα, που επιβάλλεται στα παιδικά δωμάτια, επιτραπέζια, κρεμαστά φωτιστικά και  παιδικά φωτιστικά οροφής. Τα φωτιστικά Κωστής σας προτείνουν μία ολοκληρωμένη σειρά φωτιστικών αλλά και λαμπτήρων Led  για ιδιαίτερους χώρους όπως είναι τα παιδικά δωμάτια. Οικονομικοί, οικολογικοί και φωτεινοί, οι σύγχρονοι λαμπτήρες καλύπτουν όλες τις ανάγκες, ενώ παράλληλα αποτελούν μια έξυπνη αγοραστική κίνηση για να φτιάξετε μία όμορφη ατμόσφαιρα στα παιδικά δωμάτια του σπιτιού σας.

Διακοσμητικα φωτιστικα

Υλοποίηση της έμπνευσης στον φωτισμό. Η εταιρία Κωστής Lighting σχεδιάζει προϊόντα με στόχο το να αποτελέσουν διακοσμητικά στοιχεία που θα φωτίσουν το χώρο σας. Τα φωτιστικα Κωστής αποτελούν μία καινούρια πρόταση για την Ελληνική αγορά, με εξειδίκευση στον φωτισμό εσωτερικών χώρων οι οποίοι απαιτούν ιδιαίτερη αισθητική, με spot, επίτοιχα αλλά και επιτραπέζια φωτιστικα. Η εταιρία αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία της στον χώρο, χρησιμοποιεί πρωτοποριακά υλικά και υφάσματα που έχουν ως αποτέλεσμα ένα μοναδικό παιχνίδι με τα χρώματα. Διακοσμητικά φωτιστικά για εσωτερικούς αλλά και για εξωτερικούς χώρους.