Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ



Προτάσεις φωτισμού
Σε ένα σπίτι πρέπει να γνωρίζουμε ότι κάθε δωμάτιο πρέπει να έχει και το δικό του ιδιαίτερο φωτισμό. Το σαλόνι πρέπει να έχει δύο είδη φωτισμού. Έναν αρκετά δυνατό φωτισμό σε περίπτωση που έχετε καλεσμένους για ένα τραπέζι αλλά συνάμα και έναν χαμηλό φωτισμό για να μπορέσετε να απολαύσετε μια ταινία ή ν' ακούσετε την μουσική σας. Για δυνατό φωτισμό προτιμήστε ένα κρεμαστό φωτιστικό, ενώ για χαμηλό φωτισμό προτείνουμε φωτιστικά δαπέδου ενώ συνάμα πετυχαίνουμε κρυφό φωτισμό. Η κουζίνα είναι καλό να έχει έναν σταθερό φωτισμό όπως ακριβώς και το μπάνιο. Στα υπνοδωμάτια είναι καλό να υπάρχουν κομοδίνα με μικρά πορτατίφ στην περίπτωση που θέλετε να διαβάσετε ένα βιβλίο. Αν υπάρχουν παιδικά δωμάτια καλό θα είναι να υπάρχει ένας έντονος φωτισμός, ειδικά αν τα παιδιά είναι πολύ μικρά για να μπορείτε να τα ελέγχετε. Ρίχνοντας λοιπόν μία ματιά στον κατάλογό μας μπορείτε να βρείτε καταστήματα φωτιστικών και φωτιστικα σπιτιού που θα ομορφύνουν τον χώρο σας.

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΚΩΣΤΗΣ

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ


Φωτιστικα κουζινας
Κάθε φωτιστικό αποτελεί μια καινούργια δημιουργία, σε ένα χώρο όπως η κουζίνα που είναι ένας από τους πιο σημαντικούς  χώρους του σπιτιού, πρέπει να υπάρχει ο κατάλληλος φωτισμός και το αντίστοιχο φωτιστικό για να κάνει την κουζίνα σας μοναδική. Στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εταιρία μας είναι η προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, η προσωποποίηση των προϊόντων της, η δημιουργικότητα, η πρόκληση και η μοναδικότητα. Τα φωτιστικά Κωστής δημιουργούν φωτιστικα κουζίνας με εκφραστική ελευθερία για τη δημιουργία εκκεντρικών φωτιστικών. Φωτιστικά για την κουζίνα, μονόφωτα, πολύφωτα, οροφής, κλασικά αλλά και μοντέρνα φωτιστικά για κάθε γούστοένα πολύ σημαντικό αντικείμενο που θα διαμορφώσει τον χώρο σας. Το να σχεδιάσεις και στην πορεία να δημιουργήσεις φωτιστικά με υψηλά τεχνολογικά standards και εγγύηση στην ποιότητα παραγωγής, είναι η βασική υποχρέωση της εταιρίας Κωστής Lighting.


ΠΟΛΥΕΛΑΙΟΙ


Πολυέλαιοι
Η ομάδα σχεδιαστών της εταιρίας Κωστής Lighting  έρχεται ακόμα μία φορά για να αποδείξει ότι design σημαίνει έμπνευση και πρωτοτυπία. Τα φωτιστικά Κωστής δημιουργούν ιδιαίτερα και πρωτότυπα φωτιστικα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με την εμπειρία που έχουν στο χώρου του φωτισμού και φυσικά με την απαιτούμενη μελέτη φωτισμού για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν την εταιρία μας να ξεχωρίζει. Μοναδικοί πολυελαιοι σε απίστευτα σχέδια για κάθε χώρο, αλλά και εντυπωσιακούς πολυελαίους Swarovski  για αποκλειστικά ιδιαίτερους χώρους. Σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις φωτισμού για οικίες και επαγγελματικούς χώρους, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα.

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Αρχιτεκτονικός φωτισμός



Η εταιρεία Κωστής φωτιστικά, πιστή στην Ελληνική αρχιτεκτονική, με έμπνευση από διαφορετικές περιοχές της χώρας μας συνεχίζει να παντρεύει μοναδικά το παραδοσιακό με το μοντέρνο στιλ στα φωτιστικά εξωτερικού και εσωτερικού χώρου. Φωτιστικα που υπόσχονται να δώσουν μοναδικό ύφος στον χώρο σας, μονόφωτα, φωτιστικά δαπέδου, επιτραπέζια, ότι χρείζαστε για να διαμορφώσετε το χώρο σας και να τον κάνετε μοναδικό. Συνήθως την αρχιτεκτονική ενός κτιρίου την θαυμάζουμε κατά την διάρκεια της ημέρας με το φως του ήλιου. Σε αρκετές όμως περιπτώσεις συναντάμε κτίρια τα οποία θαυμάζουμε μόνο τη νύχτα και αυτό λόγω του ότι κάποιος "καλλιτέχνης" έχει επέμβει στην διαμόρφωση του με διάφορες τεχνητές φωτεινές πινελιές. Με τα φωτιστικά Κωστής μπορείτε να μετατρέψετε το κτίριο σας σε αξιοθέατο.

Φωτιστικα εξωτερικου χωρου


Η εταιρία Κωστής Lighting στο εργαστήριο της σχεδίασε φωτιστικα σε μοντέρνες γραμμές και κορυφαία ποιότητα κατασκευής για φωτισμό εξωτερικών χώρων. Στην εταιρία μας έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν, σημειώνοντας ότι διαθέτει προϊόντα όπου χάρη στην μοναδική τεχνολογία κατασκευής τους, παραμένουν αδιάβρωτα με την πάροδο του χρόνου, ακόμα και όταν εγκατασταθούν σε περιοχές με επιβαρημένες συνθήκες, δίπλα στη θάλασσα ή κοντά σε χημικά. Τα φωτιστικά Κωστής σας προτείνουν πολύ καλές προτάσεις για τον φωτισμό εξωτερικών ανοιχτών χώρων, όπου η χρήση κολόνας και διάχυτου φωτισμού είναι απαραίτητη.